dilluns, 28 de gener de 2013

Benvingut! Welcome! Välkommen!

Benvingut! 

Et convido a que tot llegint aquest Blog, visquis amb mi l'aventura de marxar de Catalunya per anar una mica més al nord!

Falten 27 dies per a que deixi aquest petit país i me'n vaigi a viure a Lund, Suècia. 

Tot va començar a finals de novembre d'aquest any que ja ha passat. 

Vaig decidir tirar el CV a diferents llocs arreu d'Europa, i finalment 3 d'ells em van demanar de fer l'entrevista. Vaig tenir la gran sort de poder escollir! i,  tenint en compte el salari, feina a fer, i localització, vaig acabar decidint que Suècia seria un bon lloc on desenvolupar la meva carrera personal i professional.

El dia 14 de Gener, desprès d'una llarga espera i les vacances de Nadal, vaig rebre finalment el meu contracte, eren només 3 pàgines, totes en suec! El bon amic Google Translator em va ajudar a traduïr-les i llavors, en aquell mateix moment, vaig veure que era cert, que ara la cosa ja anava de debò: sí, Sílvia, te'n vas a viure a l'estranger!  

Des d'aquest dia he estat mirant de preparar el màxim de coses possibles, visita de metges (he volgut veure que estic del tot sana!), buscar pis, uns pneumàtics d'hivern (són necessaris des d'inicis de Desembre fins a finals de Març), papers que he anat necessitant, dir a la feina que marxo...  però sembla un no acabar mai, encara em queden tantes coses que voldria i he de fer! 

Voldria acabar de visitar a amics a qui ja veig molt poc durant l'any, fer mil sopars amb els de la colla i estar el màxim que pugui amb la família, poder llistar totes les coses que m'he d'endur.. però al final... els dies passen i ben ràpid! 

Ja toca començar a empaquetar les coses que no faré servir en les pròximes 3 setmanes, i acabar de decidir quina és la millor ruta per anar conduïnt a través d'Alemanya des de Suïssa, i desprès cap a Dinamarca i Suècia. 

Amb ganes de veure el què m'espera allà, continuo per ara, preparant el viatge! 

___________________________________ //____________________________________________


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada