COOKING

"PA DI SPAGNA" O PA DE PESSIC, MOLT FÀCIL


1 Iogurt (agafarem l'envàs com a mesura)
3 ous sencers
1 sobre de llevadura Royal sencer
3 iogurteres de farina
2 iogurteres de sucre
1 iogurtera d'oli
la ratlladura d'una llimona


Es barreja tot i es munta durant uns 5 minuts, millor amb la màquina! i al forn, 20-30 minuts a 180º, jo abans de treure'l del forn hi tiraria una mica de sucre per sobre i algun que altre pinyó, i si ja es vol ser més dolç doncs jo hi enfonso trossos de xocolata negra per a que es desfassi a dins.


Bon Appétit!
PATÍS DE FRUITA I PASTA DE FULL


Aquest diumenge vaig menjar un pastís molt fàcil de fer i la veritat és que queda molt bé!


Bàsicament és fer la pasta de full en un motlle, tan fa si rectangular o rodó, jo sempre li faig marges amb una mica de pasta per a que al posar-hi la fruita desprès no caigui pels costats, i sobretot punxar-la amb una forquilla. 


Un cop la pasta està feta i freda, s'hi escampa una capa de xocolata de cobertura desfeta, la veritat és que la xoco hi queda molt bé i no hi havia pensat abans! 


A sobre de la xocolata ja s'hi posa la crema catalana (o crema Royal, i si es té molta molta mandra doncs Natillas Danone) i tot de trossets de fruita ben convinats entre elles. 


Normalment en aquests pastissos s'hi troba maduxies, kiwis, i ara hi posen també grans de mandarina, però si podeu aconseguir mòres, gerds, i talls de pinya queda una presentació genial! 


Aquí teniu una foto per a que s'entengui més o menys al què em refereixo, però lo més bo és aquesta capa de xocolata que dic, i sobretot... el tema de la gelatina de sobre, per ara no he trobat cap marca que em funcioni... 


Pastís de fruita i pasta de full
Bon Appétit!     (tal i com diuen a la peli de Julie&Julia)