Si ja era una adicta als dolços suecs, als Kanelbullars que em tornen boja, i també als muffins de xocolata, els de fruits vermells.. tots; avui, per acabar de rematar-ho, he provat el famós Princess Cake.
( http://es.wikipedia.org/wiki/Prinsesst%C3%A5rta )
( http://es.wikipedia.org/wiki/Prinsesst%C3%A5rta )
Es basa en un pastís amb cobertura de massapà que, a l'hivern la cobertura és de color verd, però ara per Pasqua és de color groc.
El què m'ha fet més gràcia de tot plegat és la forma dels pastissos, 3 pollets grocs badant boca a sobre la taula.
El més espectacular però, ha sigut al tallar el pastís, la cobertura és de massapà, sí, però a l'interior hi ha una base de pa de pessic i a sobre 3 capes alternades de nata, crema i mermelada!! a mi m'ha faltat una mica de Moscatell per fer-ho baixar.. però ha valgut la pena fer l'esforç ;)
Per la recepta: http://www.marcussamuelsson.com/recipe/swedish-princess-cake-recipe
Per la recepta: http://www.marcussamuelsson.com/recipe/swedish-princess-cake-recipe
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada